Tilaa tuotteet tarjoushinnoin ja lisäksi yli 200 € tilaukset rahtivapaasti! Seuraa meitä myös Instagramissa @carlacomoffice!

Tietosuojaseloste

Tietosuojalausunto päivitetty 7.6.2024

Henkilötietosi ovat meille tärkeitä

Tietosuojaselosteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen. Tutustu selosteeseemme, jossa kerromme tarkemmin, miten käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi turvallisesti.

Carlacom Office Tietosuoja

Tässä tietosuojalausunnossa kuvataan, miten Carlacom Office Oy ("Carlacom") käsittelee asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja.

Yrityksen nimi ja vastaavan henkilön nimi

Carlacom Office Oy - Emmi Järvelä

Yrityksen osoitetiedot
Y-tunnus: 2340289-7
Puhelinnro: 09 8870 1991
Sähköposti: myynti@carlacom.fi

Asiakasrekisterin käyttötarkoitus:
Rekisteriä käytetään Carlacom Office Oy:n asiakkaiden tilausten käsittelyyn ja tilaustietojen arkistointiin. Tietoja voidaan käyttää myös Carlacom Office Oy:n toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimassa ja edellyttämissä rajoissa.

Keräämme henkilötietojasi, kun asioit verkkokaupassamme, tilaat uutiskirjeemme tai asioit muutoin kanssamme. Keräämämme tiedot voivat olla sellaisia, joita annat itse verkkokaupan ostosten yhteydessä tai kampanjoihin osallistumisen yhteydessä. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja jotka tallentuvat samalla kun käytät verkkopalveluamme (esimerkiksi evästeet, sijaintitiedot ja IP-osoitteet). Nämä tiedot ovat yleensä yhdistettävissä sinuun ainoastaan lisätietojen avulla.

Käsittelemme henkilötietojasi tilausten toimittamiseksi, asiakashallinnan ja palvelujemme toteuttamiseksi sekä kehittämiseksi. Kerättyjen tietojen käsittely auttaa meitä analysoimaan asiakkaidemme mieltymyksiä ja toiveita.

Käsittelemme henkilötietojasi tarjotessamme sinulle asiakaspalvelua ja lähettäessämme asiakasviestintää. Lisäksi lähetämme sinulle lain sallimissa rajoissa suostumuksen tai asiakkuuden perusteella sähköistä suoramarkkinointia ja kohdennamme henkilötietojesi käsittelyn avulla sinulle juuri sinua kiinnostavaa markkinointia.

Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi kaikessa suorittamassamme käsittelyssä. Emme käsittele sinuun yhdistettävissä olevia tietoja, ellei se ole välttämätöntä käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi.

    ​Asiakasrekisterin sisältämät tiedot

    • Asiakkaan etu- ja sukunimi
    • Sähköpostiosoite
    • Postinumero
    • Tilaushistoria, reklamaatiot, sekä muu asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito
    • Palvelujen käyttämistä koskevat tiedot, kuten uutiskirjeen tilaamista koskevat tiedot sekä arvontoihin ja kilpailuihin osallistumiseen liittyvät tiedot​
    • Suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
    • Sinulle kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niiden käyttö, tiedot siitä, oletko avannut uutiskirjeitämme

    Asiakasrekisterin tietojen luovutus ja salassapito - Eu:n tietosuoja-asetus GDPR:
    Carlacom Office Oy ei luovuta eikä myy kenenkään asiakkaan tietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakastietoja käsittelee vain asiakasrekisterin pitäjä tai hänen sijaisensa. Nettikaupat tehdään salatun yhteyden kautta ja asiakastiedot säilytetään turvassa ja salattuina.Rekisterin tietoja ei luovuteta tai myydä ulkopuolisille. Asiakkaalla on oikeus saada nähdä henkilökohtaiset rekiseritietonsa kirjallista pyyntöä vastaan. Pyyntö tulee osoittaa asiakasrekisteristä vastaavalle henkilölle, Carlacom Office Oy myynti@carlacom.fi.

    Voit itse vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn, oikeus saada pääsy henkilötietoihisi sekä oikeus tietojen oikaisemiseen, poistamiseen, rajoittamiseen sekä siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä sekä oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

    Tietosuoja-asioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteesta myynti@carlacom.fi .
    Muuta evästeasetuksia

    Suosikit

    Suodata tuotteita

    Ostoskoriin käytetyt lahjakortit