Tilaa tuotteet tarjoushinnoin ja lisäksi yli 200 € tilaukset rahtivapaasti! Seuraa meitä myös Instagramissa @carlacomoffice!

EPOS uutuussarja esittelyssä! AI vähentää aivojen väsymistä avotoimistossa

EPOS on lanseerannut uudet AI yhteensopivan kuulokesarjan! EPOS IMPACT 1061 ja 860-sarjan kuulokkeita ei kannata sivuuttaa! Kuulokkeiden EPOS BrainAdapt™ -vähentää aivojen väsymistä mukautuvalla ANC:llä ja niissä on AI-pohjautuvat taustamelua vaimentavat mikrofonit. EPOS IMPACT 1061 ja 860-kuulokkeet ovat uusi standardi Open Office -kuulokkeille

EPOS IMPACT 1061 ja 860 käyttää alan johtavaa EPOS AI™ -mikrofonitekniikkaa. Se luottaa melunvaimennusalgoritmiin, joka tunnistaa älykkäästi ympärilläsi olevan melun. Mikrofoni käyttää säteenmuodostustekniikkaa skannaamaan ympäröivää ympäristöä 32 000 kertaa sekunnissa, mikä mahdollistaa sen, että se tunnistaa ja estää tehokkaasti melun lähteiden kantautumisen vastapuolelle.

EPOS IMPACT 1061 ja 860 kuulokkeet

Kuulokkeet on tehty pysymään miellyttävänä koko päivän. Kuulokkeiden muotoilu, pehmeät korvatyynyt ja sankapehmusteet mahdollistavat koko päivän käyttömukavuuden avotoimistossa.

Kuulokkeessa on poikkeavan tehokas taustamelun vaimennus  mikrofonissa. EPOS AI™:n mukautuva mikrofonitekniikka varmistaa, että viestisi menee perille hälinässäkin. Kuulokkeen mikrofoni haistelee ympäristön ääniä jopa 32 000 kertaa sekunnissa ja estää äänten kantautumista vastapuolelle.

IMPACT 1061 ja 860 -kuulokkeet ovat uusi markkinastandardi avotoimistoissa. Nämä kuulokkeet ovat ylivertaiset superlaajakaista- ja stereoäänellä. Kuulokkeet täyttävät myös Microsoft Teams Open Office -vaatimukset ja toimivat esteettömästi johtavien alustojen kanssa: Google Voice, Google Meet, Unify ready, ja Zoom kanssa.

Koe siis todellinen mukavuus esimerkiksi EPOS IMPACT 1061 -kuulokkeiden kanssa! Kuulokepaketti sisältää laitteen lisäksi, langattoman lataustelineen, USB-C-to-USB-C johdon, BTD 800a donglen, pehmeän säilytyspussin ja manuaalin.

Erikoisuutena on, että 1061 langattoman kuulokkeen voi liittää jopa kolmeen laitteeseen rinnatusten samanaikaisesti - esim. matkapuhelimeen, tietokoneeseen mukana tulevalla donglella ja tablettiin.

EPOS IMPACT 1000 -sarjan tuoteopas

Jos jokin vielä mietityttää niin olethan yhteydessä meihin. Testaa kuinka nopeasti kerromme lisätietoa ja toimitamme tilaukset!

Puh. 09 8870 1991 I myynti@carlacom.fi

Suosikit

Suodata tuotteita

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit