Tilaa tuotteet tarjoushinnoin ja lisäksi yli 200 € tilaukset rahtivapaasti!

Pidetään meteliä... metelistä

Työympäristöt ovat muuttuneet viime vuosina ja etätyökulttuuri on jälleen muutoksen alla, kun monet yritykset kutsuvat työntekijöitä takaisin toimistolle.

Vaikka paluu toimistoille on suunniteltu lisäämään tuottavuutta ja yhteistyötä, sillä voi olla myös negatiivisia vaikutuksia. Toimisto- ja työskentelytapojen joustavuutta korostava uudistaminen ei ole tehokkaasti huomioinut työympäristön taustamelun aiheuttamia häiriöitä. Erityisesti toimistoarjessa, jossa työntekijät tulevat paikalle ensisijaisesti yhteistyön ja sosiaalisen kanssakäymisen vuoksi.

Jabran uusin tutkimus paljastaa karun totuuden: Melu ja äänekkäät työympäristöt eivät ole vain ärsykkeitä; ne heikentävät työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta. Onneksi tutkimuksemme osoittaa myös keinoja melun ja sen vaikutusten vähentämiseksi. Omaksumalla strategioita, kuten innovatiivista ääniteknologiaa, joustavia työskentelykäytäntöjä ja älykästä toimistosuunnittelua, voimme lieventää melun negatiivisia vaikutuksia ja parantaa hyvinvointia sekä tuottavuutta. Melu on stressitekijä

Melu on merkittävä tekijä lukuisten stressitekijöiden joukossa, joita tietotyöntekijät usein kohtaavat. Riippumatta siitä, missä he työskentelevät, kaiken melun välttäminen voi olla haastavaa. Vaikka heillä onkin joustavuus valita hiljaisempia ympäristöjä, melu pysyy yhtenä suurimmista stressitekijöistä, heti työkuorman ja huonon viestinnän jälkeen. Siksi yritysten tulisi asettaa melun käsitteleminen keskeiseksi prioriteetiksi.

Taustamelu vaikuttaa hyvinvointiin enemmän kuin yleisesti uskotaan!

Meillä kaikilla on erilainen sietokyky melulle ja vaihtelevat tarpeet työympäristön äänenvoimakkuuden suhteen. Tutkimuksemme kuitenkin paljastaa, että vain pieni vähemmistö menestyy meluisissa ympäristöissä. Itse asiassa alle 10 % vastaajista sanoo, että kovaääninen ympäristö on optimaalinen heidän työlleen. Suurin osa tietotyöntekijöistä raportoi, että melu vaikuttaa negatiivisesti heidän tuottavuuteensa ja keskittymiskykyynsä. Vähentämällä melua yritykset voivat luoda mukavamman ja tehokkaamman työympäristön, joka auttaa työntekijöitä voimaan paremmin ja suoriutumaan tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla.

Huonon äänenlaadun hinta nykyisessä kiireisessä työympäristössä äänenlaatu vaikuttaa merkittävästi mielenterveyteemme. Tutkimuksemme osoittaa, että ei pelkästään ympäristömelu, vaan myös huono äänenlaatu puheluissa ja kokouksissa ovat suuria stressitekijöitä, jotka vaikuttavat henkiseen hyvinvointiin.

Mikä avuksi? Työntekijäsi tietävät vastauksen!

Laadukkaat päätä puristamattomat vastamelukuulokkeet ovat usein super helppo tapa kampittaa melun aiheuttamat häiriötekijät. Toimiston hälyn vähentäminen kannattaa aloittaa kuulokkeista ja vasta sen jälkeen kannattaa tarttua remonttiin mm.väliseinien rakentamiseen cyprocista tai lasista, huomioiden aina tarkasti toimiston akustiikka.

Suosituimpia strategioita vapaus valita työn tekemisen paikka, työntekijöiden varustaminen korkealaatuisella ääniteknologialla sekä toimistoalueiden suunnittelu eri melutasoihin sopiviksi.

Yritykset, jotka omaksuvat tällaisia tapoja voivat saavuttaa kilpailuetua, sillä ne pystyvät luomaan parempia työympäristöjä ja parantamaan työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta sijainnista riippumatta.

Suosikit

Suodata

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit