Tilaa tuotteet tarjoushinnoin ja lisäksi yli 200 € tilaukset rahtivapaasti! Seuraa meitä myös Instagramissa @carlacomoffice!

Mietityttääkö liikaa? Katso Jabra Evolve2 -kuulokkeiden hyödyt!

Meitä kaikkia kiinnostaa, mikä tekee Jabra Evolve2 -kuulokkeista ylivoimaisia.

Jabra Evolve2 -kuulokkeet ovat suosikkejamme oman käyttökokemuksemme perusteella ja Jabran huolellisen suunnittelutyön takia:

Evolve2-kuulokkeet tekevät työnteosta, puheluiden vastaanottamisesta ja musiikin kuuntelusta erityisen mukavaa. Kuulokkeet ovat super kevyet, korvatyynyt eivät luo painetta  ja pehmeän kuulokepannan sekä mukautuvien korvakuppien kautta. Kuulokkeet on myös helppo ottaa mukaan etäpäiviksi tai palatessasi toimistoon. Ja miksi et käyttäisi langattomia malleja myös autossa.

Kuulokkeiden ANC (Active Noice Cancellation/Vastamelutoiminto) vaimentaa ympäröivän melun ja parantaa keskittymistä. Myös taustamelua vaimentava mikrofonitekniikka varmistaa, että sinut kuullaan selkeästi puhelun toisessa päässä vaikka puhuisit äänekkäässä ympäristössä.

Evolve2-kuulokkeiden 360° busylight kertoo kollegoille, jos olet puhelussa, mikä puolestaan auttaa keskittämään kaiken huomion puhelussa olevaan asiakkaaseen. Toisaalta kun on aika rentoutua, 28 mm:n mukautetut kaiuttimet tarjoavat täyteläisen äänen musiikille.

Nopea ja joustava käyttöönotto on myös yksi syy, minkä takia kuulokkeet kannattaa hankkia. Jabran mahdollistama kaksoisliitäntä sallii tietokoneen ja puhelimen samanaikaisen saumattoman käytön: kuulokkeet yhdistetään USB-A tai USB-C donglella tietokoneeseen, mikä varmistaa häiriöttömän yhteyden ja kuulokkeet yhdistetään Bluetoothin kautta yhtäaikaisesti puhelimeen.

Evolve2-kuulokkeet ovat kaiken lisäksi optimoitu parasta mahdollista virtuaalista yhteistyötä varten. Kuulokkeiden kanssa käytössä voi olla muun muassa kaikki nämä johtavat alustat: Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, Google Chromebook, Amazon Chime, Cisco Compatible tai Unify Ready.

Kuvassa:

Evolve2 75
Evolve2 65 Flex
Evolve2 50

Kuulostaako että Evolve2-kuulokeperheen kuulokkeet on tehty juuri sinulle? Jos jokin vielä mietityttää niin olethan yhteydessä meihin. Testaa kuinka nopeasti kerromme lisätietoa ja toimitamme tilaukset!

Puh. 09 8870 1991 I myynti@carlacom.fi

Suosikit

Suodata tuotteita

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit