Tervetuloa uusille nettisivuillemme 4.6.! Otathan kuitenkin rohkeasti yhteyttä 09-8870 1991, jos käy niin, että jokin ei toimi heti lanseerauksessa! Seuraa meitä myös Instagramissa @carlacomoffice!

Creative

Näytetään tuotteet 1-1 / 1

Creative Cam sync 1080p / 77 ast webkamera
Tilapäisesti loppunut

Creative Cam sync 1080p / 77 ast webkamera

Hinta
36,90 €
alv 0%
Hinta
45,76 €
alv 24%
Saatavuus
Toimitus heti varastostamme
 • Hinta / laatusuhde erinomainen
 • Web-kamera henkilökohtaiseen käyttöön
 • 77 asteinen kuvakulma, sis. linssisuojan.

Paranna verkkotapaamisiasi Creative kameralla. Creativen edullinen ja hintaansa nähden erittäin laadukkasta kuvaa välittävä webkamera linssisuojalla.

Yhteensopiva PC (toimii windows 10 kanssa) tai Macin kanssa ja kaikkien mm. Zoom, Messanger, Microsoft Teams, Cisco WebEx, Skype kanssa yhteensopiva.

Cam Sync 1080p -verkkokameralla, joka tuottaa full HD -videoita 30 FPS:n päivitysnopeudella, joten voit näyttäytyä ammattimaisesti realistisella tarkkuudella missä tahansa ympäristössä, niin kotona kuin toimistollakin. Cam Sync 1080p on yhteensopiva useimpien videokonferenssisovellusten kanssa, ja se on helppo käyttää ja asentaa. Olet siis heti valmis verkkotapaamisiin ja videopuheluihin, vaikka saisit tiedon viime hetkellä!

Sen 77° laaja näkökenttä on tarpeeksi laaja, että kuvaan mahtuu mukavasti kokonainen ryhmä, mutta se ei ole niin laaja, että näyttäisit pieneltä tai taustaa näkyisi liikaa.

KYTKE JA SOITA
Cam Sync 1080p on UVC-yhteensopiva, eli verkkokamera ei vaadi ajureiden asennusta ja se toimii heti, kun kytket sen tietokoneesi vapaaseen USB-A-porttiin. Se on yhteensopiva myös useimpien videokonferenssisovellusten kanssa, joten voit ottaa verkkokamerasi nopeasti käyttöön ja olla valmis jopa viime hetkellä ilmoitettuihin tapaamisiin.

YKSITYISYYDELLÄ ON VÄLIÄ
Siksi Live! Cam Sync 1080p -verkkokameran mukana tulee integroitu linssisuoja, jotta voit hallita, mitä haluat näyttää. Suojaa yksityisyyttäsi luvattomalta pääsyltä verkkokameraasi vakoiluohjelmien tai muiden hakkerointityökalujen avulla pitämällä linssisi suojattuna, kun se ei ole käytössä. Olet turvassa yksityisyyden loukkaamiselta, ja lisäksi linssisuoja suojaa linssiä pölyltä ja pitää sen puhtaana kristallinkirkasta videonauhoitusta varten.

PUHU JA TULE KUULLUKSI
Puhu suoraan kameralle ilman erillistä mikrofonia niin, että sinut kuullaan silti selvästi ja hyvin. Creative Live! Cam Sync 1080p omaa kaksi sisäänrakennettua mikrofonia, jotka mahdollistavat äänen toiston paremmin, jotta voit puhua itsevarmasti mukavalla äänentasolla ilman, että sinun tarvitsee rasittaa ääntäsi.

 • 1080P/30FBS
 • 77 asteinen kuvakulma
 • 360 asteisesti kääntyvä
 • 30 asteinen ylös/alas tilttaus
 • Sisäänrakennettu mikrofoni
 • Manuaalinen linssisuoja
 • Yhteensopiva PC (toimii windows 10 kanssa) tai Macin kanssa
 • mm. Zoom, Messanger, Microsoft Teams, Cisco WebEx, Skype yhteensopiva

Suosikit

Suodata tuotteita

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit